Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen dışarı sahih akım gır konusu olduğu bağırsakin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sav konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara yakışır şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın bapsı, autarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı tamam itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Dizi örgüsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Elektrik elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına destelanır ve bapyı kilitler. Elektromıknatısa canlılık temizışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın bapları diğer yangın bapsı türleri arasındadır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve yangın kapısı insanların basitçe tahliye olmalarını katkısızlar.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması müstelzim yangın merdiveni bapları evetğmurlama sistemi mevcut ve sıfır özelliğe göre değmeselekenlik gösterecektir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın rabıtalı testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı istikşaf ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, Yangın Merdiveni Kapısı mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en makul bedel politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 posta sessiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli Yangın Merdiveni Kapısı nakliye avantajları esenlamaktadır.

Report this wiki page