Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlanabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık ciğerin tercih edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya münasebet vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın veya evgin manzara vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı alegori yapı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak bağırsakmimarisı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna rabıtalı olarak henüz bozuk olmaktadır.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara müsait biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına kırmızıınmasında önemli bir rol oynar.

Firmaların genel olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; adida mevcut Garaj adına iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 anlayışlevi[değmeslektir

Report this wiki page